Calzedonia

Datum objave
03.07.2018

CALZEDONIA je talijanski brend koji prozvodi ženske, muške i dječje čarape, kupaće kostime i tajice.

CALZEDONIA je bila prva marka u grupi od 1987. godine koja je brzo stekla tržište čarapa i kupaćih kostima, nudeći autentične i moderne proizvode visoko konkurentnim omjerom kvalitete i cijene.

Kupci mogu naći u trgovinama lanca Calzedonia kupaće kostime, torbe, haljine za plažu, tajice i čarape za žene, djecu i muškarce.

Sjedište grupacije Calzedonia nalazi se u Veroni, Italija. Grupacija Calzedonia (CALZEDONIA, INTIMISSIMI, TEZENIS, FALCONERI, SIGNORVINO, ATELIER EME i outleti) ima 4.212 prodajnih mjesta.

U prekoocenaskim zemljama, gdje Grupacija nije imala svoje dućane, kolekcije brenda Intimissimi su se do 2009. godine prodavale u dućanima Victoria Secret-a.

Zaštitna lica grupacije CALZEDONIA su Adriana Lima, Gisele Bündchen, Julia Roberts, Irina Shayk, Monica Bellucci, Clara Alonso,Sara Sampaio, Noah Mills,Emily DiDonato, Melissa Satta i Federica Nargi.

CALZEDONIA je bila prva marka u grupi od 1987. godine koja je brzo stekla tržište čarapa i plaže, nudeći autentične i moderne proizvode visoko konkurentnim omjerom kvalitete i cijene. Potrošači mogu naći u trgovinama lanca Calzedonia kao što su čarape (žene, muškarci, djeca), torbice - džemperi (žene, djeca), kupaći kostim (žene, muškarci, djeca) i plažu.

Sva prava pridržana © 2020