O nama

Tvrtka Comprom Plus bavi se proizvodnjom kupaćih kostima za grupaciju Calzedonia, brendova Calzedonia, Intimissimi i Tezenis.

COM-PROM d.o.o. Varaždin utemeljen je krajem 1994. godine, a započeo je s radom u unajmljenim prostorima i sa unajmljenim strojevima 18. travnja 1995. godine.

Zahvaljujući pripadnosti poslovnom sustavu CALZEDONIA i predanim radom svih zaposlenika, stečeni su uvjeti za proširenje proizvodnje tako da je 2006. godine utemeljeno Društvo COMPROM PLUS d.o.o. te je izgrađen novi proizvodni pogon u Varaždinu.

12.svibnja, 2007. godine, direktori tvrtke Jasna Prapotnik i Dubravko Hoić, te tadašnji predsjednik Stjepan Mesić otvorili su novi proizvodni pogon COMPROM PLUS d.o.o. vrijedan 85 milijuna kuna.

Volumen proizvodnje i visoka kvaliteta proizvoda zahtijeva dobru organizaciju rada i visoku stručnost svih zaposlenika, pa Društvo danas zapošljava 600 stručnih radnika i  800-tinjak radnika u kooperaciji.

Tijekom dosadašnjeg rada Društvo je proizvodni program sa kupaćih kostima proširilo i na proizvodnju ženskog rublja koji se prodaju kroz maloprodajne lance INTIMISSIMI , CALZEDONIA i TEZENIS.

Svečano otvorenje uveličali su predsjednik Uprave Calzedonije dr. Sandro Veronessi, veleposlanik Republike Italije u Hrvatskoj, njegova ekselencija Alessandro Grafini, drugi gospodarstvenici i poslovni partneri.

22.svibnja,2015. u Rumi je otvorena sestrinska firma Adriana.tex koja zapošljava 400-tinjak radnika.

Sva prava pridržana © 2024